Veelgestelde vragen van sollicitanten

Hoe zoek ik naar een functie?

Ga naar de startpagina van de carrièresite en scrol tot aan Functies zoeken. Selecteer uw zoekcriteria (locatie, werkgebied, type functie, werkschema, enz.) en u krijgt werkaanbiedingen die overeenstemmen met uw zoekopdracht. Klik op de titel van een functie in de zoekresultaten voor een beschrijving ervan. Opmerking: als uw zoekopdracht geen resultaat oplevert, betekent dit dat er momenteel geen vacatures zijn voor uw geografische locatie en/of geselecteerde zoekcriteria.

Hoe solliciteer ik voor een functie?

Bekijk eerst de beschrijving van de vacature waarvoor u belangstelling heeft om na te gaan of u voldoet aan de voorwaarden voor de functie. Klik vervolgens op de knop Online solliciteren, maak uw profiel aan en vul het sollicitatieformulier in of meld u aan op uw bestaande account en werk uw informatie bij. Voltooi de vereiste stappen om uw sollicitatie in te dienen.

Wat als ik mijn gebruikersnaam of wachtwoord vergeet?

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten bent, gaat u naar het profiel Aanmelden. Lees en accepteer de Privacyovereenkomst. Selecteer de koppeling Uw gebruikersnaam vergeten? of Uw wachtwoord vergeten? en volg de instructies. U zal een tijdelijk wachtwoord ontvangen dat u best zonder het te kopiëren en plakken handmatig invoert in het wachtwoordveld om extra spaties te vermijden. Wanneer op het scherm gevraagd wordt naar uw 'Vorig wachtwoord' moet u het tijdelijke wachtwoord invoeren in dat veld.

Kan ik mijn curriculum vitae persoonlijk of via e-mail indienen?

Functies die gepubliceerd worden op de carrièresite van Ingersoll Rand volgen ons elektronische aanwervingsproces. Voor deze functies via onze carrièresite kunnen curricula alleen ingediend worden door te klikken op Solliciteren/Online solliciteren, een profiel aan te maken of zich aan te melden op een bestaand profiel en vervolgens het sollicitatieformulier in te vullen.

Hoe krijg ik een update over de status van mijn sollicitatie?

U kan de status van uw sollicitatie nagaan door u aan te melden op uw profiel en naar Mijn sollicitaties te gaan. Meld u aan op de carrièresite van Ingersoll Rand, selecteer het tabblad Mijn vacatures en vervolgens Mijn sollicitaties.

Hoe kan ik een lijst van mijn ingediende sollicitaties weergeven?

Net zoals u de status van uw sollicitatie kan raadplegen, kan u ook vacatures weergeven waarvoor u gesolliciteerd heeft of die u opgeslagen heeft om later te bekijken. U kan ook opgeslagen zoekopdrachten openen om u te helpen bij het zoeken naar geschikte vacatures op onze carrièresite. Nadat u zich heeft aangemeld, kan u naar Mijn vacatures gaan om vorige sollicitaties te bekijken (ontwerpen, ingevulde of ingetrokken versies). U kan een ontwerp invullen en indienen of een reeds ingediende sollicitatie intrekken.

Mijn computer is geblokkeerd, wat moet ik doen om mijn sollicitatie te voltooien?

Dit kan gebeuren als er te veel programma's tegelijk draaien. We raden aan om alle browservensters en andere open applicaties te sluiten en uw computer te herstarten.

Kan ik mijn curriculum vitae en referenties indienen zonder te solliciteren?

U bent niet verplicht om te solliciteren voor een specifieke functie. Als u momenteel geen vacature ziet waarvoor u belangstelling heeft, kan u uw profiel indienen door u aan te melden en naar Toegang tot mijn profiel te gaan. Volg de instructies om uw profiel aan te maken/bij te werken. U kan dan de opgeslagen profielgegevens gebruiken als u later wil solliciteren voor een vacature.

Kom ik ook in aanmerking voor andere functies wanneer ik solliciteer voor een bepaalde vacature?

Ja, wanneer u een profiel aanmaakt, blijven zowel uw profiel als uw curriculum vitae opgeslagen in onze database, waar ze beschikbaar zijn voor Human Resources om eventueel in aanmerking genomen te worden voor andere vacatures. In Europa worden de persoonsgegevens van externe kandidaten/sollicitanten verwijderd na zes (6) maanden inactiviteit op de jobportal van Ingersoll Rand. Externe sollicitanten kunnen vragen om hun persoonsgegevens reeds voor het verstrijken van de hiervoor vermelde termijn te verwijderen. Europese werkzoekenden vinden meer informatie hieromtrent in ons "Algemene Verordening Gegevensbescherming" (vertaald). Aan kandidaten die solliciteren voor vacatures in de Europese Economische Ruimte wordt gemeld dat Ingersoll Rand Plc. hun persoonsgegevens verwerkt in naam van het Europese Ingersoll Rand-bedrijf dat de vacature aanbiedt. Voor het online sollicitatie proces maakt Ingersoll Rand Plc. gebruik van de diensten van een externe wervingsdienst in de Verenigde Staten die de gegevens namens Ingersoll Rand opslaat en verwerkt. Deze serviceprovider is “Privacy Shield Certified”.

Hoe vaak kan/moet ik mijn profiel bijwerken?

Nadat u een profiel aangemaakt heeft op onze site, is dat naar wens toegankelijk. Als er wijzigingen zijn met betrekking tot uw vaardigheden of tewerkstelling, kan u aanmelden en klikken op de koppeling Toegang tot mijn profiel om uw profiel bij te werken.

Wat gebeurt er met mijn curriculum vitae na de indiening?

Na de indiening komt uw curriculum vitae terecht in ons opvolgingssysteem voor kandidaten. Dit hulpmiddel verstrekt ons een gecentraliseerde verzameling van talent en dient als eerste stopplaats voor Human Resources bij het identificeren van kandidaten voor specifieke vacatures.

Zal ik nieuws krijgen van Human Resources wanneer ik mijn curriculum vitae indien via de carrièresite van Ingersoll Rand?

Als u voldoet aan alle voorwaarden voor de rol en deel uitmaakt van de sterkste kandidaten, zal Human Resources contact met u opnemen in verband met de volgende stappen van het selectieproces. Door het grote aantal ontvangen curricula kan Human Resources niet elke kandidaat antwoorden. U kan de status van uw sollicitatie raadplegen door u aan te melden en naar Mijn vacatures te gaan.

Kan ik direct via sociale media (Facebook, LinkedIn, enz.) solliciteren?

Ja, klik op de koppeling naar de vacature om naar de functies op onze carrièresite te gaan, waar u kan solliciteren voor de specifieke aanbieding waarvoor u belangstelling heeft.

Het lukt niet om mijn curriculum vitae te uploaden naar de carrièresite van Ingersoll Rand … waar loopt het mis?

Op de carrièresite van Ingersoll Rand kunnen geen bestanden geüpload worden die groter zijn dan de toegestane 1.024 kilobytes. Bovendien zal de tool waarmee Human Resources zoekt naar curricula en profielen van beschikbare kandidaten de inhoud van bepaalde bestanden niet kunnen analyseren, zoals afbeeldingen (.jpeg, .png, enz.) en gecomprimeerde bestanden (.zip). Controleer de grootte en het formaat van het bestand dat u wil uploaden en pas het aan indien nodig.

Welke webbrowsers zijn geschikt voor de carrièresite van Ingersoll Rand?

Voor de beste resultaten kan u de volgende webbrowsers gebruiken voor toegang tot onze carrièresite: Internet Explorer 8, Firefox (v7), Safari (v5.1), Google Chrome (v15).

Ik ondervind nog steeds problemen om te solliciteren op de carrièresite van Ingersoll Rand, hoe kan ik dit melden en ondersteuning krijgen?

Als u het antwoord op uw vraag niet vindt in de Veelgestelde vragen hiervoor, kan u het probleem melden op onze carrièresite. Stuur ons een bericht via het Contact formulier: http://company.ingersollrand.com/ircorp/en/contact/contact-us-careers.html. Verstrek precieze gegevens bij het probleem dat u ondervindt. Op die manier kunnen we bepalen hoe we u het best kunnen helpen.

Job Search

Join Our Social Networks!

Get news about careers and everyday life at Ingersoll Rand.

  • Facebook logo
  • Twitter logo
  • LinkedIn logo
  • GlassDoor logo

We are an equal opportunity employer, dedicated to hiring a diverse workforce; including minorities, females, individuals of all sexual orientations and gender identities, individuals with disabilities, and United States qualified protected veterans.


If you are a person with a disability and need assistance applying for a job, please submit a request.